Kirjaudu

Freelance-graafikot on ensimmäistä kertaa Kirjamessuilla

Osastolla 7n138 on esillä yhdistyksen jäsenten omakustanteena tuottamia kirjoja, korttisarjoja ja muita painotuotteita. Tervetuloa tutustumaan tekijöihin ja tuotteisiin!

Freelance-graafikot on suomalainen graafisten suunnittelijoiden työhuonekunta (perustettu 1977), joka toimii Freelance ohjelmatyöntekijät ry FOT alla. Jäsenet ovat freelancereita tai yrittäjiä. Jäsenmäärä on 187 henkilöä.

Yksi keskeinen osa toimintaa on Kopioston keräämistä valokopio- ja digikorvauksista jaettavat apurahat. Jaettavia apurahamuotoja ovat Hankinta-avustus, Omakustanneapuraha ja Non-stop-apuraha.

Jäsenistömme tekee töitä laaja-alaisesti visuaalisen viestinnän parissa. Joukosta löytyy taitoa moneen tarpeeseen, kuten graafinen suunnittelu, kuvitus, digitaalinen viestintä, animaatio, informaatiografiikka, julkaisujen suunnittelu, kirjan taitto, kalligrafia, valokuvaus.

Freelance-graafikot on jäsenilleen ammatillinen yhdysside, joka tarjoaa foorumin keskusteluun ja yhteistyöhön. Järjestämme koulutusta, opintomatkoja, näyttelyretkiä, työpajoja ja kesäisiä piirustusviikkoja jäsentemme iloksi ja ammattitaidon kehittämiseksi.

Freelance-graafikoiden osastolla on esillä ja myytävänä painotuotteita seuraavilta tekijöiltä:

Kimmo Arho
Kati Eräpuu
Tiina Eräpuu
Ilmari Hakala
Anja Hatva
Filippa Hella
Juha Ilkka
Tanja Is
Nina Launos
Eeva Louhio
Salla Niikko
Harri Manner
Heikki Sallinen
Pirkko Sipilä
Markku Tanttu
Maija Toropainen
Sinikka Voutilainen
Salli Wahlberg

Lisätietoja:
Sanna Pyykkö
p. +35841 432 6373
friikut@freelancegraafikot.fi

tapahtuma