Kirjaudu

Liity jäseneksi

Freelance-graafikoiden jäseneksi voivat liittyä freelance- tai siihen verrattavaa työtä tekevät graafiset suunnittelijat, kuvittajat sekä muut visuaalisen viestinnän ammattilaiset.

Freelance-graafikoiden työvaliokunta käsittelee uudet hakemukset noin kerran kuukaudessa. Jäseneksi hyväksymisen pääasiallisena kriteerinä on työnäytteillä osoitettu ammattitaito.
Hae Freelance-graafikoiden jäsenyyttä täyttämällä alla oleva lomake.

Kun työvaliokunta on hyväksynyt hakemuksen, lähetetään postitse liittymislomakkeet ohjeineen. Kun olet lähettänyt paluupostissa täytetyn PAM-lomakkeen, valokuvan jäsenkorttia varten, maksanut jäsenmaksun sekä täyttänyt Kopiosto-valtakirjan FOT ry/Freelance-graafikoille Kopioston sähköisessä valtuutuspalvelussa, tiedot siirretään jäsenrekisteriin, jota ylläpitää PAM. Sen jälkeen jäsenyys astuu voimaan ja mm. pääset tekemään nettisivuille portfolion. Freelance-graafikoiden jäsenet ovat PAM:in vuosimaksujäseniä, mutta eivät kuitenkaan työttömyyskassan jäseniä. Jäsenmaksu on 60 €/vuosi. Saat Freelance-graafikoilta myös sähköpostia jäsenyyteen ja portfolion tekoon liittyen. Huom! Ensimmäinen sähköposti voi mennä roskapostiin, joten muista tarkistaa viesti myös sieltä.

Jäsenhakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 2 MB.
KK slash PP slash VVVV