Kirjaudu

Urban Art -katutaidekierros ja Sapluunatyöpaja 15.9.2022

Aika: torstai 15.9.  klo 14–20.00
Lähtöpaikka: Original Sokos Hotel Tripla, Pasila
Hinta: jäsen 20€, ei-jäsen 40€ (sis. katutaidekierroksen, ruokailun ja työpajan)

Freelance-graafikot järjestää syyskuussa mielenkiintoisen Urban Art -katutaidekierroksen sekä Sapluunatyöpajan. Tapahtuma on tarjolla kaikille Freelancereille. Paikkoja on rajoitettu määrä 20 kpl. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähetämme vahvistuksen ja laskun sähköpostilla. Alla lisätietoa Tapahtumasta.

Katutaidekierros klo 14–16: Helsinki Urban Art
Katutaidekierros alkaa Pasilan rautatieaseman yhteydessä sijaitsevan Original Sokos Hotel Triplan aulasta. Suomessa Pasilan katutaidekaupunginosa on ainutlaatuinen paikka teosten määrän, monipuolisuuden ja taiteen tason suhteen. Viimeisten vuosien aikana lukuisat taiteilijat Suomesta ja ulkomailta ovat muuttaneet alueen isoksi katutaidegalleriaksi. Tänä päivänä alue on täynnä paikallisesti ja kansainvälisesti tunnettujen taiteilijoiden töitä.

Kaksituntisen kierroksen aikana näemme paljon erilaista katutaidetta graffiteista stensiileihin, isoihin muraaleihin ja keraamiseen taiteeseen sekä installaatioihin. Kierroksella pääsemme tutustumaan alueen teoksiin ja tarinoihin niiden takana sekä katutaiteen erilaisiin tekniikoihin ja teosten tekoprosesseihin. Lisäksi kuulemme oppaan tarinoita katutaiteen ja laajemmin Itä-Pasilan historiasta sekä muista mielenkiintoisista yksityiskohdista Helsingistä, joita yksikään muu opas ei osaa kertoa.

Ruokailu klo 16.15–18
Ruokailemme yhdessä Pasilan ravintoloista. Paikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Sapluunatyöpaja klo 18.15–20
Helsinki Urban Art, Opastinsilta 6, 00520 Helsinki. Suunnittelemme ja teemme omat sapluunat, jonka jälkeen maalaamme niillä ja spraymaaleilla vanerille ja kangaspahvipohjalle. Saamme tuotoksemme mukaan otettavaksi.
www.helsinkiurbanart.com

Huom!
Minimiosallistujamäärä tapahtumalle on 10 henkilöä, jotta tapahtuma totetutuu.

Tapahtumaan voi ilmoittautua 4.9.2022 saakka.

Ilmoittaudu urban art -tapahtumaan >>

Maksamalla laskun nopeasti vahvistat paikkasi tapahtumassa.
Tapahtuman kustannuksiin käytetään Kopioston kopiointikorvauksia.

tapahtuma